one size. Alltså nej it doesn’t fit all.

Gårdagen gick åt till att enbart jobba och fuska lite. Unnade mig en cheatday mot min coachs vilja lite antagligen haha. Men haft sånna cravings med pms och så. Varit sugen sugen på godis och att då dessutom sitta i kassan under hela helgen och bara se alla köpa godis och annat götte. Så igår har jag syndat men då får de bli desto striktare i veckan och nästa helg, kanske! Haha.
Sen passade jag även på att mysa med Seth, min katt. Verkligen insett hur viktigt det är att ta vara på den tiden. Nu när jag inte vet hur mycket tid vi har kvar ihop utan bara att det inte är lång tid så vill jag verkligen ge han all min kärlek och ge han en sista bra tid här på jorden. Kommer sakna honom så det gäller att njuta av tiden vi får ihop.
Men en sak jag kom på när jag kollade på youtube igår efter jobbet, det är detta med one size. Alltså nej it doesn’t fit all. Hur kan de ens tillverkas ett plagg i onesize. Okej att göra ett plagg som är S/M, som alltså passar två storlekar men ärligt talat. En person med xxs och xxl kommer inte kunna bära samma tröja i samma storlek. De är orimligt oavsett hur stretchig den är. Kan inte företag bara sluta tillverka plagg och låtsas att de ska passa vem som helst bara för att tjäna pengar? Jag gillar inte denna underliga storlek, vad tycker ni?
På tal om att inte vara stretchig, mina jeans som jag bar igår var extremt hårda och utan stretch. Så när jag cyklade till jobbet fick jag både kramp och blodstopp i quadriceps haha. Inte lätt. Då beställde jag ändå en storlek större än jag trodde mig behöva haha. This butt is going to brake these pants if i dont loose weight! Haha.
Nä skämt å sido, nu ska jag göra mig redo för veckans första träningspass. Fortfarande inte riktigt bestämt mig om de blir ben eller rygg men de lutar mot ben idag! Får klä på mig nu och åka ner och se vad energin säger. Den är inte brutal idag.

Ha en fin måndag och start på veckan!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229