OMG, nytt till hösten

För er som är spända av förväntan så vet jag nu vad jag ska göra denna höst, spänd, taggad, nervös och massa känslor just nu men det ska bli så roligt och lärorikt.

För att ta allt från början så tog jag 2011 studenten från barn och fritidsprogrammet. Efter det har jag jobbat som vikarie, på Gekås och på Coop, innan jag började plugga igen.
15 augusti 2016 började jag plugga till snickare, en utbildning på ett år som avslutades 30 juli i år. Jag har praktiserat januari till juni. Det har varit otroligt roligt, nyttigt, lärorikt och något jag verkligen kommer ha användning av i livet. Så otroligt tacksam till Jörgen och Stefan som tog emot mig och lät mig ha praktik hos de, och till alla andra som jobbar på firman som tagit emot mig med öppna famnar och verkligen fått mig att känna mig som hemma. Det har varit en bra tid och jag kommer aldrig ångra att jag faktiskt gick utbildningen, någon jag aldrig kommer glömma och något som är väldigt bra att ha med sig i livet. Väldigt tacksam att jag träffat alla mina underbara klasskompisar och haft så roliga månader ihop med de i skolan. Kommer sakna allt väldigt mycket.
Men som ni förstår så, även om det varit så roligt så har det inte känts helt hundra mot slutet och inte helt som jag. Jag har därför valt att tagit sommarlov, ta de lugnt, ta hand om mig själv och fundera lite. Det har jag absolut gjort och det har jag gjort länge.

Det jag brinner för allra mest just nu är träningen. Har därför valt att hoppa på en utbildning till hösten som gör mig till Certifierad Kost och Träningskonsult, om jag klarar den så att säga haha. Eller klarar alla delarna, utbildningen är uppdelad i fem kurser. Jag hoppas och ber till gudarna att det är en bra utbildning, något jag fastnar för och trivs med. Och att det är de jag kommer jobba med i framtiden. Självklart uppdaterar jag här allt eftersom, utbildningen börjar i september men jag kommer redan nu börja med lite hemläxa som jag fått.

Önska mig lycka till!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229