Nytt från just strong + trodde jag började 15

Började sådär när jag kom till jobbet igår. Trodde jag började klockan tre så när klockan var ett par minuter i så gick jag för att stämpla in men då stod de kvart över i stämpelklockan... alltså vaaaa! Orkar inte med mig själv ibland alltså. Så det var bara till att återgå till fikarummet och chilla en stund. Passa på att skriva ner lite och även komma på veckans hiss och diss.
Men sen gick arbetsdagen ganska snabbt faktiskt. Slutade klockan nio och åkte hem till min lille gris för att gå kvällsrundan innan vi gick och la oss i sängen. Låg med datorn och kikade lite youtube innan det var dags att sova. Somnade dock alldeles för sent eftersom jag fastnade med min nyfikenhet på instagram. Så får se om jag hinner sova lite efter lunch.

Körde i alla fall mitt första bröstpass på flera veckor idag, riktigt gött och kändes till och med bra! Avslutade med axlar innan trappan och sen åka hem igen. Men måste berätta en rolig sak som hände nu. Jag hade inga handledsskydd i min väska idag när jag kom till gymmet så tänkte jag skulle kolla i förrådet om jag hade glömt de på gymmet. Så eftersom jag har nyckel gick jag in själv och hittade de inte, så tänkte att jag kunde låna ett par andra som var kvarglömda under dagens pass. Så tog ett par som låg där inne och sen gjorde jag en story på instagram om detta och frågade om någon saknade de. Så fick jag svar nu från en tjej på jobbet som skrev att de var hennes. Jag trodde inte någon skulle svara de för jag menar vad är oddsen för de haha. Men kul att dd kunde hjälpa de att hitta sin rätta ägare.

Nu ska jag ordna mat och käka, så så hungrig efter ett svettigt pass. Även jävligt törstig så ska dricka typ en liter nu haha.
Här kommer förresten lite bilder på nya kläder som jag fått hem från just strong! Använd min rabattkod LYDIAEMAN10 så får ni 10% på hela ert köp. Nya favoriter helt klart. Tightsen känns som man är naken i, så sköna. Så mjuka och inget som klämmer men ändå glider de inte ner alls vilket jag var lite rädd för. Hoodien har jag råkat beställa i XS! Vill ni att jag lottar ut den i och med att jag inte kan använda den så skriv de eller gå in och rösta på min instastory!

Se allt bättre på instastory.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229