Nyheterna som var äckliga...

Jag var inte alls taggad imorse på att gymma och väl där så mådde jag illa genom hela passet så det var ju absolut inte mitt bästa pass i livet haha. Men körde lite snabbt axlar. Bättre än inte alls.
Alla pass kan inte bli bra och som tur är är inte alla pass lika dåliga som idag!
Men ett riktigt piss pass avklarat och sen hemåt för lunch och rasta vovven. Sen gjorde jag en risky sak som jag faktiskt filmade. Så det får ni hålla utkik efter på min youtubekanal. Följ mig där! Finns länk längt upp i menyn under headern.

Sen har jag träffat Elin för en promenad med vovvarna nu i eftermiddag. Riktigt skönt och mysigt. Solen värmde gott trots att det är kallt. Så nu är vi trötta ikväll och ska bara ta de lugnt. Äta och vila i sällskap med hunden! Toppen!!

Provade denna från barebells igår. Den var god men inte alls min grej. Första smaken var god och så men sen blev den konstigt och svag. Nä ingen höjdare, men mamma gillade den.
Så imorse provade jag celsius strawberry breeze och det kan vart de äckligaste jag smakat haha. Nä första smaken var typ jordgubbskräm men sen blev den helt stark som alkohol och inte alls go smak på. Dessutom mådde jag illa hela passet så det var ingen bra kombo. Nä den får helt klart underkänt!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229