Nyhet och hemlighet

Holymoly its friday! Hur mångas favorit dag?? Garanterat min! Så vet jag att de är lördag imorgon och dags för invägning som vanligt på lördagarna. Blir kul att se om de hängt något under veckan nu när mensen är igång och allt. Inte minst så mår jag bättre.
Dessutom fixat en väldigt rolig sak som jag kommer avslöja för er nästa år. Ja det är en hemlighet ett tag till men jag lovar att ni kommer få veta direkt när de får komma ut.
Mycket kul som väntar nu framöver och det känns fantastiskt. Nu efter en jobbig vecka med pms så känns de roligt nu när allt är bättre och det dessutom händer kul saker och jag orkar hitta på saker dessutom!

Men nu har jag ätit lunch. Ska bara passa på att vila lite innan jag ska åka och jobba. Lilla gris får åka och jobba en stund med mina föräldrar. Tänk er drömmen att kunna jobba hemifrån eller kunna ha med hunden till jobbet. Jag vill kunna ha med mig Märta på allt verkligen.
Idag känner jag mig bara lycklig och taggad på livet. Underbart!! Hoppas du mår bra, berätta gärna nedan hur du mår just idag.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229