Ny nivå av trötthet

Blev en så lång och trött dag idag. Vaknade imorse och var helt slut. Vaknade dessutom ur en dröm om att jag var i skolan och att vi höll på att träna teknik i gymmet... att man inte kan få vila ifrån de ens när man sover.
Men en väldigt intressant dag faktiskt, med massor av olika tekniker inom coachning och feedback. Ett område där jag själv upplever mig själv bristande och önskar jag vore bättre. Otroligt viktigt imorgon vårt arbete och därför väldigt givande och motiverande att öva sig på och lära sig tekniken i det hela.
Man blir otroligt trött i huvudet efter dessa dagar när man verkligen anstränger sig och tänker så mycket för att kunna utföra uppgifterna som vi gör praktiskt med varandra! Men det är kul faktiskt, roligare än jag förväntat mig.

Efter skolan var de i vad som nästan börjar bli vanlig ordning, mot Landvetter för att plocka upp föräldrarna. Något sent plan så jag satt i skolan en stund och läste men tillslut så kom vi hem och jag fick ätit mat, konstigt hungrig man kan bli efter att bara sitta stilla en dag.

Imorgon väntar skola och sen tänkte jag försöka klämma in lite träning på hotellets gym där vi är under utbildningen. Blir någon timmes helkropp bara för att underhålla, annars går vi många dagar och man orkar inte direkt göra något efteråt. Men imorgon slutar vi fem så tänkte passa på att köra direkt innan man sätter sig i bilen och kan andas ut!

Nu —> läggdags!
Godnatt vänner

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229