Nu ska jag hoppa

Tisdagar är väl ändå nästan en av de tråkigaste dagarna som finns? Händer inte mycket då! Dock är Elin alltid ledig och vi brukar försöka träna ihop, även idag och det är alltid kul!
Ett bra axelpass som startade något segt med trötta muskler, men som hämtade sig efter någon övning och vi körde på rätt bra. Fler reps och utmattning istället för tungt idag och det var nog min axel ganska glad för. Den gör inte ont men den är lite stel och klickar.

Nu precis fått varit hos sjukgymnasten efter att ha missat min förra tid. Så skönt att äntligen orka ta mig dit. Förra tiden var mitt i min down-period och mitt psyke ville verkligen inte röra sig utanför dörren ens. Men nu har jag vart där och fått svar att jag ska testa köra på med gymnastiken och testa mer hopp och löpning. Så länge det inte blir värre igen så är de lugnt. Men det är spännande att se hur det går! Kommer de hålla eller kommer de knasa igen.

Nu blir det en lugn eftermiddag ensam med vovven! Ska bli skönt med en ledig dag helt ensam. Ha en underbar tisdag vänner.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229