Njie candy twist! +personbästa

Provade ännu en nyhet idag och den var även den god! Inte min favorit över carribean men helt klart god och godkänd! Gillade nog denna mer än carnival från nocco i alla fall! Smaken är jordgubb och ananas och det är vad den faktiskt smakar också men jag som gillar när de är starkt hade önskat mer smak! Men en 7/10 poäng så här efter första smakprovet!
När jag kom hem så insåg jag att jag tog sista matlådan i kylen och jag ska jobba imorgon. Så när jag ätit slängde jag ihop ris och kassler. I mängder!! Haha, blev ett stort lass verkligen, men de är bra att ha. Ris funkar ju till allt typ! Även hunnit hänga upp en tvätt, känner mig riktigt effektiv idag. Nu ligger jag på min foamroller och rullar ryggen samtidigt som jag skriver. Hoppas min rygg är hel snart med sjukgymnastiken som jag gör, känns som de kommer hjälpa i alla fall, så det känns lovande. Den är dock riktigt stel så det är skönt att rulla på den.

Dagens träning var dessutom en riktigt boost, och det märks tydligt på att jag fått gjort en del nu efter träningen. Körde bröst och axlar idag. Började med lutad bänkpress där jag körde tolvor på 40 kg, tror de är nytt personbästa till och med! Så det var riktigt roligt.
Även dips gick bra idag, klarade 6 reps på de två första seten! Började på tre när jag började köra dips så något har ju hänt!
Över lag kändes de mesta bra idag men dessa var de två höjdpunkterna. Riktigt nöjd och nu ska jag njuta av lite helg. Fredagkvällen spenderas i receptionen på gymmet och sen jobbar jag 7.45-15 imorgon, sen blir det vilodag.
Önskar er en mysig fredag och trevlig helg!

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Vad roligt att du delar med dig av hur du tränar! Ha en fin dag 😊nouw.com/sofialissmyr
lydiaemanuelsson
lydiaemanuelsson,
Va kul att du gillar de! Hoppas du har en bra vecka 😃 nouw.com/lydiaemanuelsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229