Några svar på frågorna - köpt bikini?

Känner riktigt hur dålig jag varit på att skriva här det senaste men dagarna går på repeat så ni får gärna säga vad ni vill ha mer utav. Brukar ändå filma lite från träningarna så funderar på att klippa ihop en film om ni vill ha?
Men annars är dagarna bestående av jobb, träning, gymnastik och gå i klackar hemma. Det jobbiga är att klackskorna är så smala där fram så tipsa gärna om hur man kan töja de, försöker ha på de så mycket som möjligt nu och gärna med sockor i.
Men idag tänkte jag svara på några frågor innan jag ska iväg för dagens andra pass. Har kört ben på morgonen och i eftermiddag ska jag träffa Henke och träna bröst och axlar ihop. Så det blir kul. Hoppas på ett bra pass trots att jag har kört ett idag. Får ladda upp med lite omelett innan. Usch inte ens lite sugen på de just nu. Vill inte ens äta när jag tänker på den haha. Men behöver energin antagligen så bara att sänka den.


1. Vad är de mesta vs minsta du vägt i vuxen ålder?
2. Vad är din målvikt inför tävlingen?
3. Hur höga är klackarna till tävlingen?
4. Har du köpt bikini än eller vart ifrån ska du köpa?
5. Vilka är dina starka och svaga sidor när det gäller träningen?

1. Mesta är nog nu innan dieten drog igång och då låg jag runt 87kg! Galet nära 90kg haha, kanske skulle passat på att gå upp dit innan man börjar gå ner igen....
Minsta vägde jag under min period med anorexia och låg på 60kg som minst.

2. Jag har ingen målvikt. För mig är det viktigast att psyket hänger med och att det ser bra ut. Vikten spelar egentligen ingen större roll och jag är nog rätt tung i mig själv. Så målet är att kroppen ska se så maxad, bra, proportionerlig, muskulös, vältränad och stark ut som möjligt.

3. Mellan 11-12cm, minns inte exakt!

4. Jag har ännu inte köpt bikini men jag kollar nästan varje dag och är så sugen på att beställa. Fram emot årsslutet/årsskiftet kan jag nog beställa en. Inte bestämt vart ifrån jag ska köpa utan ännu kollar jag in flera olika och letar efter den jag gillar bäst. Så kom gärna med förslag.

5. Min svagaste sida nu är min bål. Dels att den är svag och dels att ryggen därför krånglar till och från pågrund av de. Hade jag varit starkare där hade det hjälpt mig otroligt mycket i alla lyft och jag haft kunnat lassa på mer än jag kan nu.
Starka sidor är nog min disciplin, vilja och envishet. Men ska man säga något jag är stark i under träningen så är det nog benen, men som då halkar undan eftersom bålen inte klarar lika mycket den. Tycker även att latsdragen börjar ta sig och framförallt är det roligt och givande att köra!

Största styrkan är att jag tycker det är så kul. Jag slipper tvinga mig till de, jag längtar dit och jag går dit varje dag på egen vilja.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229