Mycket mat och rehab

När jag kom till gymmet idag kom jag samtidigt som en äldre man. Han frågade mig ”Ska du gå på händer idag?” Haha. Gulligt!
Börja dagens träning med sjukgymnastik. Har ju som jag sagt haft ganska ont i ryggen. Känts lite bättre idag men fortfarande ont och stelt. Så kändes bra att börja dagen med sjukgymnastiken för att komma igång, bli varm och lite mer rörlig. Hoppas bara de är ännu bättre imorgon. Körde ben idag, efter en omröstning på min instagram om jag skulle träna ben, som var tanken, eller om jag skulle träna rygg istället, med tanke på att ryggen vart paj. Men efter röstning som var väldigt jämn så blev de ben trots allt så har kört de jag kunnat och passet blev som följande!

Benpass:
Sjukgymnastik
Hip thrusters 4x20
Benspark 4x15
Leg curl 4x12
Sittande musslan med gummiband
Enbent benpress 3x15
Avslutade med handstående gång!

Blev ett lugnt och skönt pass. Fick som sagt göra de bästa av situationen i och med att jag hade ont i ryggen.

Efter gymmet serverades lunch hemma och efter de preppade jag matlådor. Blev helt galet mycket ris. Alltså höftar alltid bara och tror nog de blev 3-4 gånger så mycket ris. Chocken när jag lyfte locket och det var ris nästan hela vägen upp haha. Men gött att ha massor av matlådor klara. Ska ta upp lax också och tillaga någon dag.

Sen blev detta dagens middag. Var inte så hungrig så gjorde en liten portion haha. Det var dundergott i alla fall. Så nu slipper jag vakna i natt och vara hungrig.
Nu ikväll händer inte mycket mer. Somnade nog två timmar innan så undrar om jag kommer somna ikväll men hoppas de. Men tanken nu är att starta ett avsnitt av advokaten tror jag, finns på SVT play. Dunderbra serie för er som inte sett den. Så lär väl fastna i den och se alla avsnitt som finns kvar och sen inte kunna sova för jag får mardrömmar!!

Förresten blir jag så glad när så många är med och röstar i mina omröstningar på instagram, tycker de är så roligt att Se vad ni tycker. Kommer komma mer sånt, så följ mig jätte gärna där, annalydiae.
Hoppas er helg varit underbar och att nya månaden börjat bra. Helt galet att de är maj!

Gillar

Kommentarer

Westergrenjulia
Westergrenjulia,
Åh vad gott det ser ut att varanouw.com/westergrenjulia
lydiaemanuelsson
lydiaemanuelsson,
det var de verkligen☺️nouw.com/lydiaemanuelsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229