Mitt ryggpass + 10 000 bilder

Veckans tredje dag, onsdag, unsdag, ryggdag, lillördag och veckans mitt för alla måndag till fredags arbetare!
En som mig är ledig idag. Har därför startat dagen på bästa sätt, på gymmet. Ryggpass dagen till ära. Vill ni också köra mitt ryggpass? Körde lite annorlunda start idag för att trötta ut latsen lite extra.

Pulldowns för lats med raka armar 4x10
Latsdrag bred 6x10
Latsdrag smalt 4x8

Bred stående rodd + omvänd pec dec 4x12
T-bar rodd 6x12
Hantelrodd 4x10
Sittande rodd 6x12


Nu känns ryggen go och jag känner mig redo för en ny dag. Eller att ryggen känns go kanske var en överdrift, har fortfarande lite ont i ländryggen så får försöka rulla den och dra ut den lite nu också. Körde en omgång i morse när jag vaknade och det var så skönt.
Var så duktig i morse och mätte upp proteinpulver i en Shake, sen halvvägs till gymmet kom jag på att jag glömde lägga ner den i väskan. Då kunde de ju kvittat. Men men ska prova den sen. Kanelbulle är smaken, känns som det inte kan bli så fel?
För er som inte kört mitt benpass från igår så gör de en dag när ni kan vara trötta i benen dagen efter. Känner den där inte onda träningsvärken utan mer bara trött än så länge och man blir lite sämre på att hantera benen så man skulle kunna ramla när som.
Hur som helst, precis kommit hem och ätit och duschat. Ska bara vila nu och vänta på att H ska bli klar så får vi se vad vi ska göra idag. Ska nog måla lite nu som terapi inför dagen. Behöver lugna mig lite efter mitt hetsiga telefonsamtal innan.

Precis kommit över 10 000 bilder i min kamerarulle! Helt sjukt ju eller är det normalt? Har ni också så många?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229