Mitt minne och min planering sket sig

Hann vara hemma sådär 2 minuter innan jag hör hur regnet rasar utanför! Så skönt att slippa de. Riktigt mycket tur, speciellt eftersom jag väntade sådär fem minuter på H utanför jobbet. Men hann precis hem innan stormen kom så det var skönt. Men ni kanske undrar nu vad som hände med gymmet. Jo ska tala om för er att jag insåg runt 14 idag att gymmet stänger 13 nu eftersom det är sommartider på gymmet. Inte 17 som jag trodde. Så den träningen gick upp i rök. Hade tänkt vila imorgon men kanske blir träning så istället då. Om jag kommer in på något gym som är öppet vill säga, hoppas de.
Men hur som helst så ringde jag H efter jobbet och frågade om han ville ses nu istället. Så ska fixa lite mellanmål nu och vänta på att han ska komma hit och sen vet jag inte vad vi ska göra!

Får se de positivt att det inte blev någon träning idag. Träningsvärk i brösten och ja, något som känns som hela överkroppen faktiskt. Så får jag träffa H istället så det kommer bli en bra dag och kanske har jag mer energi imorgon!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229