Mitt glammiga liv med extra jobb igår

Torsdag och en ny heldag. De blev fullt ös på gårdagen. Först träning på nordic wellness i kungsbacka. Bra gym och bra pass med axlar. Sen lite shopping inne på stadium outlet intill innan jag åt glammig lunch bestående av fisk och potatis i bilen. Glamorösa livet man lever så att säga.
Sen tog jag mig in till ica maxi och fick ordning på min station och kunde börja dema för lohilo. Bars och deras senaste drycker med collagen i. Riktigt kul och fullt ös hela tiden. Många framme och smakade och var nyfikna och alla uppskattade i alla fall någon av sakerna. Men många tyckte allt var gott. Kul att få stå och visa upp saker som jag verkligen står bakom själv och tycker är riktigt riktigt goda!!

Sen efter jag packat ihop mitt så tog jag mig en glammig middag i bilen haha. En snabb middag på vägen i princip. Sen åkte jag direkt till gymnastiken hemma i Varberg. Riktigt kul träning och bra ös på gymnasterna. Underbart att vara där när alla är taggade, alla vill köra och alla gör sitt yttersta. Så en bra träning där helt enkelt och sen var jag hemma runt nio på kvällen. Så det var helt enkelt en lång lång dag!

Sovit dåligt i natt och klev upp vid sju imorse igen. Frukostgröt och nu sitter jag på cykeln på gymmet. Trampa på ett bra tag med cardio blir de denna morgon. Skönt att starta dagen med lite rörelse innan jobbet. Blir en lång dag på jobbet och sen ett kvällspass på gymmet efter de med en kompis. Då blir de ryggpass så därav enbart cardio nu på morgonen. Men behöver göra av lite energi eftersom jag testar ett kosttillskott denna veckan, som jag för övrigt inte trivs med. Men de gör mig helt skakig och innehåller koffein så jag kan inte ta de till passet ikväll för då somnar jag aldrig.

Så cardio fick starta dagen för att matta ut känslan av tabletten. Fyfan, imorgon är sista dagen med de tillskottet och jag är inte så sugen på att fortsätta. Så får vi se vad vågen säger på lördag, om de gjort någon skillnad och om de är så pass mycket så att det är värt de.
Nu ska jag cykla vidare ett bra tag och så blir de snabbt hem och duscha för att sen åka till jobbet. Woho.

Nya tights 150kr! Helt klart värt!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229