Gips

Vi kom precis hem från gymnastiken som faktiskt gick strålande för henne. Första träningen när det går banan själva utan att ha en vuxen som går runt med de. Några tyckte det var lite jobbigt och det var ju också första träningen efter sommaruppehållet så det kommer säkert gå bättre.
Lilltjejen klarade det galant och mycket bättre än jag trott. När vi kom hem ordnade vi en macka och precis då kom hennes mamma in genom dörren. De har varit i Halmstad på sjukhuset med lillebror som bröt armen igår. Han mår nu bra och är pigg och glad. Skönt att vi har så bra sjukvård i Sverige. Men nu ska han bråka med ett stort gips på hela armen några veckor men det kommer han klara bra, han är stark och envis.
Nu borde jag egentligen verkligen duscha, sminka mig och leta upp några kläder, om en timme ungefär kommer Andreas hit och jag ska följa med han på bröllop! Haha, kommer se ut som ett par verkligen, men vi är bara kompisar! Men det blir säkert fint och efter de tänkte vi gå och äta någonstans. Så tog mig bara ett mellanmål nu och ska hoppa in i duschen.


Vad har ni för planer denna lördag?

Gillar

Kommentarer

jennykarlsson
jennykarlsson,
vilken fin bild =) nouw.com/jennykarlsson
lydiaemanuelsson
lydiaemanuelsson,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229