Min favorit efter fredag

Måndagar är väl allas favoritdag? Efter fredag då. Nä men jag är väl en av de få som tycker om måndagar. Skönt när man får vända på bladet och starta en ny vecka. Tycker i alla fall jag!
Dock började denna veckan ganska segt. Jag gick upp tidigt, åt frukost och chillade innan gymmet. Sen var det ben på schemat och jag var ganska trött i kroppen för det. Ett benpass kräver ganska mycket av en dessutom. Energi, fokus och motivationen dalade lite idag. Segt med en sån start på veckan men hoppas på bättre lycka imorgon. Ska bli skönt att vara ledig imorgon och inte ha några som helst planer måste jag få säga.

Kanske blir de vlogg imorgon eller kanske onsdag. Jag har hoppat över två veckor för det var varit så mycket i mitt liv, framförallt i huvudet med ångest och mycket tankar. Nu börjar jag komma ikapp igen och känner att jag kan filma igen.

Nu verkar de i alla fall som solen lyser och jag tänkte åka hem och lägga mig i trädgården i så fall. Men i eftermiddag blir det jobb så det var denna dagen haha.

Måndagens övningar på gymmet:
Marklyft/sumomark
Kronlyft
Hacksquats

Tankar:
Dålig motivation, ont i kroppen och inte så energisk. Dock helt okej lyft och skönt att köra med bälte idag för första gången på ett år säkert.
Höll mig till ett mindre pass med färre övningar då kroppen inte riktigt ville samarbeta och jag vill inte pressa den mer än jag orkar. Hela veckan framför mig och samtidigt som jag är taggad och älskar träningen så undrar jag hur mycket jag kommer orka! Men nu är vi positiva, bröst imorgon.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229