Menisken kan vara skadad

Började denna dagen tidigt och vaknade av att jag var hungrig! Så denna morgon bröt jag av gröten med granola och kvarg med fun light. Mums! Sen bar de av till sjukgymnasten för uppföljning av knäet. Positivt att det blivit så mycket bättre. Saknar ungefär 10 grader i utsträckningen och 30 grader när jag böjer benet. Positivt och trots att han misstänker en liten påverkan på menisken så verkar de inte så allvarligt eftersom jag inte har så ont när han drar och trycker och samtidigt som det blivit så mycket bättre på bara några dagar.
Får börja cykla motionscykel i korta episoder och överkropp är fritt fram att köra så länge jag inte belastar eller vrider knäet. Så det känns toppen. Ska bara försöka gå ut lugnt nu så jag inte går på för hårt och får ett bakslag.

Men positivt och skönt att det är på bättringsvägen. Jobbigt att ha flera veckors tråkig rehab framför sig. Men framförallt jobbigt att ännu inte riktigt kunna cykla till jobbet eller gymmet. Eller jo dit är nerför så det hade nog funkat men på hemvägen hade det nog blivit för mycket motstånd och påfrestning på knäet!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229