Maxade knäböjen för första gången i år

Igår kväll när jag gick och la mig fick jag sån feeling och motivation. Jag ville maxa knäböjen. Med oro och nervositet gick jag och la mig med i alla fall inställningen att försöka maxa så gott som. Mer än jag gjort de sista. Och så blev de!! Hade ju dock inte förväntat mig några hundra kilo idag direkt men de blev i alla fall en etta på 90kg! Sen kände jag mest att ryggen inte pallade mer. Trots allt inte så långt ifrån mitt max på 103 eller 104 kg. Trodde definitivt jag skulle vara svagare i benen. Men benen kändes bra. Ganska enkelt, men ryggen är inte van. Den fick slita. Men kul oavsett.
Avslutade ett bra pass innan jag åkte hem för att duscha och äta! Sen fick vi tillslut ihop ett möte med min nya coach. Sju månader har vi nu framför oss att samarbeta och det känns så kul! Jag är taggad och redo. Har hittat en coach jag känner full tillit till och vet kommer göra ett lysande jobb med mig. Eller vi kommer göra ett bra jobb ihop! Vi tänker likt och han jobbar på ett sätt som jag gillar, själv hade valt och som jag trivs med.
Nu ska jag äta lite innan jag ikväll ska iväg på gymnastikträning! Har nog inte varit där på hela sommaren ens knappt. Så nu är de verkligen på tiden. Tror de är bra för mig att komma dit och det ska bli kul att åka dit ikväll dessutom.
Hoppas er vecka startat lika bra!

Gillar

Kommentarer

alicemalmstrom
alicemalmstrom,
Grym är du och gud vad skönt!!! nouw.com/alicemalmstrom
lydiaemanuelsson
lydiaemanuelsson,
Tack dessamma babe ☺️nouw.com/lydiaemanuelsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229