Massage och glass

09.36 låg jag fortfarande kvar i sängen och tog de lugnt. Med ett ryck insåg jag vad klockan var, tog mig upp, klädde på mig och åkte vidare till kiropraktorn.
Fick väntar en stund och sen fick jag komma in. Det gick bra. Han tryckte på lite hårdare idag och sa att det kan vara lite irriterat idag och imorgon så men sen borde det bli bättre. Och det har ju bara gått åt rätt håll hittills så det känns som att det kommer bli bra. Kände mig mycket mjukare idag när han drog i mig. Masserade mig dessutom och det var skönt, höll på att somna typ och han frågade om det gick bra haha. Hur skönt som helst ju! Men kände av vad han menade när jag cyklade hem. Lite smått ont men inte alls som de varit och det går ju över. Sen åkte jag hem och åt lite mellis, ägg och melon. Favoriter helt klart.
Nu har jag precis kommit hem efter att ha umgåtts med min bästa vän, hennes syster och lilla dottern. Haft en supermysig dag med soligt väder. Varit ute hela eftermiddagen och tog en cykeltur ut till tre toppar, en glasskiosk en bit hemifrån. De har den bästa såsen till glassen där, varm nötsås som stelnar på glassen. Den är magisk verkligen.
Nu ska jag faktiskt försöka sova en stund, känner mig helt slut och matt. Glasskoma och att komma hem till ett bastuvarmt hus gör en helt matt. Så behöver nog ta en nap även om det kanske kan kännas riskabelt så här på eftermiddagen men brukar funka för mig oavsett. Lite sugen på att cykla en stund på gymmet senare men får se vad jag känner sig, vore bra för mig. Cykla eller promenera!

Mmm önskar man kunde spola tillbaka tiden och bara äta glassen om och om igen! Blir många fler i sommar.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229