Märta på gymmet

Gårdagen var skönt att få avklarad på jobbet. Precis en vecka efter rånet och jag jobbade precis som då till 21 igår. Men det gick bra och det var så så skönt att hela passet kunde avslutad i ro och med huvudet högt. Skönt att få åka hem och lägga sig och trots ångest under kvällen somnade jag. Vaknade dessutom helt redo för en ny dag imorse.
Underbart och efter en underbar frukost väntade ett benpass. Alltså gick dunder idag och det syntes på kläderna också. Så sjukt svettigt och gött. Men fick till några riktigt goa set och kunde öka i några saker. Ryggen kändes bra och det var som att jag hade ny kraft.
Fick dock skippa knäböj och köra mark istället då jag blev rädd att ryggen skulle bli dålig. Kände av den lite men knappt något alls. Men känner alltid att det kan bli dåligt i en kick.
Nog om de. Efter de har jag hämtat några lampor som var beställda och efter de var jag iväg på ett möte innan Märta fick följa med mig och kika in på gymmet. Ville bara gå in och hälsa på de som jobbar där eftersom de tycker om hundar så tänkte Märta skulle få hälsa.

Nu ska jag vila innan jag står i receptionen på gymmet ikväll. Ska alltså dit en tredje gång för dagen. Galet haha, men jag trivs ju där så det blir kul. Träffa Alicia dessutom blir underbart. Önskar er en fin fredag och imorgon kommer en saftig dietuppdatering efter denna skitveckan.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229