Man måste tänka ett steg längre för att det ska funka!

Torsdag och nu drar jobbet igång, nu gäller det att ha planerat, gjort matlådor och tänka ett steg längre fram. Det är alltid mitt motto att hela tiden se framöver så det inte dyker upp för mycket oväntade överraskningar som ändrar på planer på ett negativt sätt. Därför gillar jag att varje söndag göra en plan för kommande vecka. Där jag brukar få med vilka dagar jag ska träna, vilka dagar jag jobbar, när jag är ledig, om jag har planerat något med någon kompis, terapitider, kiropraktorn eller sjukgymnasten och även att jag får med vilken dag jag kan handla och göra matlådor. Det är viktigt för mig att aldrig stå där utan matlådor när jag ska jobba och behöva äta en sliten panpizza typ. Det ingår inte i min kostplan riktigt nu.

Men vilken fartfylld men härligt och glad dag jag hade igår. Gick runt med ett leende på läpparna hela dagen utan att riktigt veta varför men jag klagar inte. Fick dragit mig till terapin som alltid är lite motvilligt och tufft men sen hade vi ett bra samtal och om framförallt detta att det tar emot att jag ska gå dit. Kanske helt naturligt och det är ju nu mycket bättre än det var i början så det har skett en förbättring helt klart!

Så igår efter att ha varit på Friskis och stått i receptionen så åkte jag hem för att äta och sen var jag spontan och åkte till Göteborg för att gå på bio! Filmen var dålig men det var trevligt ändå. Kom dock inte i säng innan halv ett så imorse när klockan ringde vid sju så blev det frukost och sen somnade jag om någon timme. Även om jag var trött när klockan ringde igen så var jag tvungen att rycka upp mig fixa mellis och åka till kiropraktorn. Goda besked och klartäcken för träningen gav han. Både jag har känt att det är bättre och han tyckte det kändes mycket bättre idag och trodde det skulle gå tillbaka av sig själv nu bara jag fortsätter träna och stretcha.
Glad för de så åkte jag till gymmet och slaktade ryggen idag. Fick pumpat ut latsen riktigt ordentligt så de va skönt. Så nu blir det dusch och vila innan jag ska åka och jobba. Känns faktiskt helt okej denna dagen. Har hunnit träna och vart hos kiropraktorn, vädret är lite svalt och halvdant och så börjar jag inte förens senare så det är skönt. Skönt att kunna hinna med att få gjort lite hemma idag om jag inte somnar och sover bort hela eftermiddagen fram till jobbet vill säga, vilket jag brukar vara ganska så bra på.

Minst sagt svettfest på gymmet idag!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229