Man får inte vara med och umgås när man satsar på träningen

När man dietar eller överlag bara som mig väljer bort alkoholen så känner man dig lätt utfryst. Känns som om folk antar att man inte vill vara med när de ska festa för att man sällan gör de eller inte kan göra de på samma sätt som dem. Jag hade gärna träffats, umgåtts och varit med. Utan att dricka såklart för mina mediciner ska inte kombineras med alkohol och sen om jag följer med till krogen eller ej kan kvitta. Men bara att få träffa vänner och umgås på fritiden och prata med varandra, de saknar jag.

Men idag har jag en lugn fantastisk dag med min älskade gris. Bara vi två, ingen träning, fri kost och fria mattider. Skönt att riktigt bara kunna slappna av.
Verkligen ingen lust att göra något nu. Är helst bara ensam jag och hunden för tillfället.
Just nu har jag ätit nuggets och kollar på trolltider nu. Får försöka ta en promenad till i eftermiddag med Märta men annars händer inte speciellt mycket.
Skönt med en fri dag och imorgon blir de skönt att gå tillbaka till rutiner och äta vanligt igen, för de får mig att må så så bra! Jagar nu 80 strecket dessutom så mer taggad än någonsin att trycka på med träningen och kosten lite extra. Tre kilo kvar ungefär. Snart så.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229