Mål och nyårslöften inför 2018!!

Snart är det ett nytt år och aldrig tidigare har jag sett så mycket fram emot de. Ser fram emot att vända blad och bara glömma allt gammalt. Laddar inför nya utmaningar och nya mål vilket detta inlägger såklart kommer handla om, mitt kommande år och vad jag tänkt göra med de! Tänkte gå igenom vad mina mål är men också mina löften till mig själv. Ett löfte kan ju vara väldigt positivt och inte alls ett förbud eller tvång, utan snarare mer ett mål och någon man lovat sig själv för att de nya året ska bli bättre än de gångna.
Godisstopp
Ja ni hörde rätt. Det är lite vemodigt men jag vet att det kommer göra mig gott och att jag vet att jag klarar de. Sen vet jag att många tänker att "dra ner på mängd och tillfällen istället" men så funkar jag inte riktigt. För mig är det mer av allt eller inget och de kommer vi prata mer om under 2018, så det kommer bli ett spännande år. Men för mig funkar det som sagt bäst att utesluta det helt och jag mår så mycket bättre utan de så det är jag riktigt taggad på. Och är du en sån som man hålla dig till en normal mängd och till helgen så eloge till dig, jag är avundsjuk!
Bänkpress 80kg
Inser nu att alla mina mål är lite lätt vemodiga haha: Är osäker på om detta kommer gå i lås eller ej men målet siktar mot 1RM på 80kg. Hade ju varit grymt kul att ta sig dit.
Vara snäll
Ett löfte jag ger är att vara snäll mot alla runt omkring mig men framför allt mig själv, min kropp och att ta hand om mig själv. Inte för att jag är helt kass på de nu men kanske önskar att förändra och ta hand om mig på ett annorlunda sätt.
Knäböj 150kg

Ojojoj, sätter inte ribban lågt heller och denna är jag mycket tveksam till men det hade varit förbannat roligt och jag har 12 månader framför mig att bara kötta.

Träna mer mage
Ja ni som känner mig eller följer mig här vet att jag är dålig på att träna mage. Så nu blir det minst en dag i veckan som jag föser in några övningar med mage! Målet är ju att klara toes to bar så det är bara att öva på!
Komma igång med konditionsträning och rörelseträning
Ja nu när de nya året kommer gäller det att komma igång med både kondition och även rörelseträningen för att maxa mina resultat.
Näringsrik kost
Ska satsa på att få i mig bra och näringsrik kost och äta mat som jag älskar. För att kunna bygga och orka med maximal träning gäller det att veta hur man ska äta. Jag kommer se över min kost och äta bra och försöka variera.
Marklyft 140kg
Marklyft är ju fan ingen favorit direkt. Eller jag tycker egentligen att det är ganska roligt men jag tycker det är svårt och då upplever jag inte heller att jag är bra på de, kan ju dels bero på att jag sällan kör de... Men kommer börja året med teknikträning och grunder i alla övningar. Hoppas få lite grepp om marklyften och känna att jag kan komma igång med de.
Börja jobba
Ja nu är det back in business som gäller. Vet dock inte vad jag kommer jobba med men ut i yrkeslivet bör jag.

Flytta hemifrån

Något jag velat ett tag nu men inte riktigt haft möjligheten till att göra är att flytta. Men 2018 känns som året då det händer, jag är mer taggad än någonsin.
Träna mer poledance
Det är verkligen så kul och givande och detta året har de tyvärr inte blivit så mycket av de men 2018 ska jag försöka ta tag i det. Men när ska man hinna med allt...

Veta vad som är bra

Under nästa år ska jag maxa en lista med alla saker som jag tycker är bra med mig själv. Måste sluta vara så självkritisk och börja inse vad som faktiskt är bra. En sak som jag fick i läxa av en klasskompis var just att skriva en lista med allt från små till stora saker som jag gillar hos mig själv. Jag tänker att jag borde klara minst 1-2 saker varje vecka, då skulle jag ha 100 saker som är bra med mig sen. Perfekt att kunna ta fram den listan när man känner sig lite vissen.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229