Lyxfrukost

Eftermiddagen igår var lite tröttare än jag tänkt mig. Var och provade klättring efter gymnastiken men kände mig verkligen så sjukt seg och trög i huvudet framförallt. Ni vet när man är för trött för att orka socialisera sig och prata.
Så efter det åkte jag hem och åt lunch och sen somnade jag i två timmar. Alltså inte konstigt jag kände mig trött. Vaknade sen med 37.7 grader i temp. Så kanske inte konstigt jag var lite vissen. Men hade planer på en personalfest nere på gymmet på kvällen så bestämde mig ändå för att åka dit och äta. Kände mig ändå inte så dålig att jag inte skulle orka de. Men efter en trevlig kväll där så åkte jag tidigt hem och somnade ganska tidigt. Redan vid tio ville mina ögon somna haha. Men strax därefter lät jag mig själv slockna och det är ju fantastiskt skönt.
Dock sovit lite halvbra. Vaknat och inte kunnat somna om även om jag varit helt jättetrött. Men nu har jag i alla fall ätit frukost. Lyxade till de med majskakor och nutella denna söndag. Hade ingen lust att äta gröt denna morgonen faktiskt. Så kör lite alternativ frukost idag. Det kan man behöva ibland. Så nu ska jag strax åka på gymnastik, återigen. Känner mig som tur var ändå frisk och kry så ska bli kul med lite gymnastik denna morgon. Bästa är ju att jag kommer kunna gymma imorgon eftersom jag inte är sjuk. Wiiie.

Efter klättringen igår kändes de i mina händer kan jag lova haha.

Gillar

Kommentarer

Julia Blomgren
Julia Blomgren,
Men åhh vad gott!<3nouw.com/juliablomgren
lydiaemanuelsson
lydiaemanuelsson,
Eller hur! Kan äta nutella med sked🙈😛nouw.com/lydiaemanuelsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229