Lungröntgen och operation igen

Nu har jag precis landat i sängen efter en heldag av slit. Denna dag som jag sa var en vilodag, ja det blev vila från träningen men har haft fullt upp med annat. Började dagen med att åka med vovven till veterinären. Tanken var att vaccinera henne så det gjorde vi och sen bad jag henne undersöka en knöl Märta haft på magen. Så hon kände på de och sa direkt att det var en tumör! Sen sa hon att det var 50/50 chans att det var en godartad tumör så det hoppas vi det är de. Hon sa att det kritiska som kan ha skett är om det spridit sig till lungorna så vi gjorde en röntgen med en gång. Tre bilder togs och Märta tyckte inte det var roligt i alla fall. Fick först ligga på ena sidan sen andra och sen på rygg. Men vi fick gått igenom de och fick bra bilder. De tyckte än så länge det såg bra ut men de ska ta en noggrannare titt. Så vi hoppas på det bästa och så ska vi boka en operation.

Efter veterinärbesöket var det snabba ryck hem. Slänga ihop matlådor. Fyra med lax, två tonfisk och fyra kyckling. Skönt att ha lite förberett. För nu väntar många dagars jobb.

Dessa två lådorna följde med mig till jobbet och de va dunder. Direkt när jag gjort matlådorna så skyndade jag iväg till jobbet där en heldag jobb var på schemat. Började tidigare idag, så började 11 istället för 14 och trodde jag slutade 20. Så när klockan var 20 sa jag att jag skulle gå hem medan då kassaledaren sa att jag slutade kvart över haha. Fick snällt återgå till kassan och leverera en sista lång kvart.
Nu väntar en lugn kväll i sängen, sova tidigt för imorgon ringer klockan vid sex någon gång. Börjar jobba tidigt och slutar halv tre tror jag. Men nu litar jag inte på mig själv mer, inte direkt stenkoll. Men efter jobbet ska jag i alla fall gymma! Kommer bli kul. Ser fram emot det.
Nu är det dags för en Shake och dagens sista mål. Vill nu ha en uppdatering varje vecka eller varje månad genom min resa mot scenen? Vikt och bilder?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229