Lördagsmys i skolbänken

Hemresan igår gick bra, hade tur åter igen på hemvägen. När jag körde till Göteborg igår så var trafiken i motsatt riktning stoppad och när Jag sen körde hem på kvällen var trafiken i motsatt riktning för mig då stoppad så jag hade riktig tur att kunna komma både till och från skolan utan bekymmer. Körde dock om en bil som länge låg kvar bakom mig, med helljuset på! Så irriterande när man dessutom inte kan göra något.


Gårdags kvällen blev väldigt lugn. Mat och sen var jag helt slut. Låt i sängen med ryggont och vred mig. Så jobbigt med ont i ryggen där det inte hjälper i någon position. Oftast brukar jag tycka det är skönt att lägga mig ner men igår va allt kasst. Kände redan under träningen att kroppen var trött och seg men när jag väl hade ätit middag och la mig i sängen blev ögonen tunga och jag blev riktigt trött.


Så somnade ganska snart efter de och nu har jag precis gått upp. Ska få i mig frukosten och åter igen till skolan. Alla verkar bli chokade över att vi går i skolan över helgen men det gör vi och det funkar bra för mig! Så ikväll blir det lördagskväll i skolan haha, Fram till 18 i alla fall. Sen lite träning på de tänkte jag, troligtvis inte tjockt med folk en lördag vid 18, så de är skönt ju.

Utbildningstället igårkväll och en polis eskort tror jag.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229