Lördagsgodis?

Lördag som jag hela dagen trott varit söndag. Men har jobbat och jobbar hela helgen så vad spelar de egentligen för roll. Blir en lugn helg. Har inga planer för helgen förutom att försöka ta hand om mina sociala medier. Efter jobbet tog jag mig en promenad ner till Panduro för att köpa lim. Slime tillverkningen är i full gång här hemma och jag tänkte försöka klippa ihop en mysig video när jag kör slime, tycker det ser så härligt ut. Tänkte framöver göra en ny video där jag svarar på frågor så ni får gärna skicka era frågor till mig.

Imorgon kommer min systers barn och hälsar på så Elsa kommer säkert bli glad av att få kladda med lite slime, vem gillar inte de liksom. Jag tycker de är så härligt att bara sitta och klämma på de. Hade man kunnat hade jag velat sitta med en klump slime på föreläsningar typ. Måste alltid ha något att greja med.

Nåväl, nu ringde timern och kycklingen står färdig på spisen. Ska ta och äta middag och göra matlådor av resten. Kyckling och ris en lördag kväll, bland de bästa maträtterna jag får just nu haha. Kan la få lyxa till det med lite stevia sötad ketchup ikväll och en fin sallad kanske om jag orkar. Slut på godiset nu, ska inte få fler utskällningar från coach., ska sköta mig och försöka göra de bästa av mig själv till tävlingen.
Hoppas er lördag och helg blir bra!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229