Lohilo eller nocco? Enkelt val!!!!

Många har så mycket drömmar om de perfekta jobbet. De vill gärna bli både utmanade och brinna för yrket. Medan jag är lite tvärt emot. Jag trivs bra med mitt jobb men jag har min glädje i min fritid och jag blir även utmanad där. Jag har alltså träningen som är min morot och det jag brinner för. Därav kan jag ha ett jobb som inte är något speciellt alls. Så känner jag just nu i alla fall. Varför krångla till de.

Ja nu har jag druckit en lohilo jordgubb till dagens pass med rygg. Alltså riktigt god. Smakmässigt ligger de nu cleandrink, lohilo, celsius och sist nocco. Men vilka tror ni säljer bäst. Ah antagligen tvärt om ordning. Lohilo och clean är lite utav mina favoriter just nu i alla fall, smakerna är så grymt bra och inte allt lika kemiska som nocco!

Bra ryggpass och nu har jag kommit hem för att mysa med världens bästa gris som fyller år. Märta fyller nio år idag och det blir många pussar och kramar innan jag behöver åka och jobba. Halvkul en fredagkväll men varit ledig så mycket så det ska bli skönt att jobba. Dessutom älskar jag att det brukar vara mycket att göra på fredagar, det är kul!

Nä nu lite redigering av en mukbang faktiskt och hoppas på att kunna publicera den här i eftermiddag också. Ha en underbar fredag och start på helgen, puss och kram.

Gillar

Kommentarer

erikssontowa
erikssontowa,
lydiaemanuelsson
lydiaemanuelsson,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229