Lohilo - Proteinglass #2

Provat två för mig nya smaker av Lohilos proteinglasser. Inga nyheter men jag har inte ätit de tidigare, här kommer mitt omdöme.

Chocolate brownie

Utseende - Första man ser när man öppnar glassen är en fin brun mjuk chokladglass. Ovanpå de några browniebitar. Inte jättemånga så vid första anblick tyckte jag de kunde varit mer. Liten gnutta av chokladsås ovanpå också.

Smak - Blev tyvärr lite besviken måste jag säga. Glassens konsistens är helt underbar. Mjuk och len, krämig och god glass. Men jag tycker de skulle varit mer chokladsmak på den, den blir lite mesig. Alternativt kunde det varit mer av chokladsåsen för den var lite lite av också, man fick lite i botten men annars inte speciellt mycket.
När man sedan då smakar på bitarna av brownie så blev jag besviken. Bitarna var kanske ett tiotal, de var riktigt torra. Så efter att ha smakat första var jag glad att de inte var fler. Så besviken, man önskar ju sig kladdig brownie eller kladdkaka!

Betyg - 4/10

Köpa igen? Nej, de har andra bättre smaker som jag hellre köper.

Caramel chocholate

Utseende - När man öppnar ser man en fin kolafärgad glass, som ser riktigt gräddig ut och har chokladsås i sig. Jag har förvisso låtit min stå framme en bra stund här så den är riktigt så mjuk och len allra ytterst, men det är ju så gott!

Smak - Fösta skeden och jag var nog frälst. Jag gillar ju karamell och gillar deras andra karamell glass så denna då med kombinationen av choklad var riktigt go. Det var ganska mycket god chokladsås ju längre ner man kom dessutom. Mjuk och len och riktigt bra smaker - me like!

Betyg - 8/10

Köpa igen? Ja absolut, en av favoriterna!

Har ni provat någon av dessa två? Vilken är er favorit eller gillade ni de ens?

Gillar

Kommentarer

isabelw
isabelw,
Provat alla smaker och dessa två är inga favoriter... Banana split och Cookie dough är mina absoluta favoriter! Salted caramel och double chocolate är goda de med 😊 nouw.com/isabelw
lydiaemanuelsson
lydiaemanuelsson,
Håller med dig om att de är goda ☺️ Brownie var nog den jag tycker om minst hittills! nouw.com/lydiaemanuelsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229