Lohilo - Proteinglass #3

Double chocholate

Utseende - Första man ser när man öppnar glassen är choklad i mängder och olika nyanser, alltid gott tecken. Chokladglass med chokladsås brukar ju vara lovande!

Smak - Äntligen god choklad! Med mjuk fin chokladglass och mycket chokladsås som verkligen höjer smakerna. Det gör hela glassen och denna är riktigt riktigt god. Denna gillade jag

Betyg - 7/10

Köpa igen? Ja.

🍦

Banana split

Utseende - När man öppnar ser man fin, krämig, gul bananglass med massor av chokladsås. Ser riktigt härlig ut!

Smak - En riktigt krämig fin bananglass som smakar riktig banan och inte alls konstgjort. Sen gifter sig chokladsåsen helt underbart ihop med glassen! Längre ner kommer mer chokladsås och det var de bästa att hitta på slutet. Jag tyckte denna var riktigt god. Gillar man banan så kommer man älska denna, ah om man gillar choklad också men vem gör inte de liksom!

Betyg - 6/10

Köpa igen? Ja, inte första valet men hade absolut kunnat köpa den, god glass!

🍦

Chocholate peanut

Utseende - Blev glatt överraskad när jag öppnade och såg strösslet av nötter. Såg riktigt fint och gott ut.

Smak - Första smaken av glassen var lite kaffesmak. Mjuk och fin chokladglass med en kaffeton, nu dricker jag inte kaffe men tyckte ändå det var en go glass. Nötterna ovanpå hade gott kletat ihop sig med varandra och glassen, de va gott. Dock saknade jag lite salt eller liknande på nötterna då de inte smakade så mycket utan mer bara gav en crunch i den lena glassen. När man kom till gotten av glassen fanns där en gnutta av någon typ av salt kolasås, den var magisk men på tok för lite av! Hade velat ha mer av den och kanske även sås ovanpå nötterna, tror de hade höjt de.

Betyg - 4/10

Köpa igen? Om de ändrar så det är mer sås, även uppe på!

Gillar

Kommentarer

alicemalmstrom
alicemalmstrom,
alltså så god!! Älskar när de har chokladsås i!nouw.com/alicemalmstrom
lydiaemanuelsson
lydiaemanuelsson,
Jag också! Double chocolate var riktigt god ☺️👌🏼 nouw.com/lydiaemanuelsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229