Linschips, spam och tröttskratt

Detta fick avsluta vår lördagskväll och dessutom chips och godis efter de! Provade de nya linschipsen och skulle säg att de var mer kompakta än de andra linschipsen men de får ändå 8/10 poäng. Kommer absolut kunna köpa de igen. Men vet ni hur gott det var med hamburgare igår? Alltså det var så längesen jag åt en riktig burgare med bröd och igår var det dunder. Vart sugen på de hela veckan dessutom så då blev det väl extra gott. Ganska tidigt på kvällen hamnade vi lite i godiskoma och blev helt galet trötta båda två. Höll på att somna redan vid nio och sen fick jag en sån kick med hysteriskt skratt där jag inte kunde sluta. Riktigt tröttskratt och jag skrattade åt allt. Ja jag var trött och behövde sova.
Mums! Har ni provat de? Vilka är era favoritchips?

När jag väl somnade i natt så har jag bara drömt massa konstigheter. Drömde bland annat att jag jobbade och det blev fel på varje kund jag hade... Usch det var inte kul. Fattar inte varför jag alltid ska drömma att jag jobbar och så vidare.

Nu på morgonen känner jag mig fortfarande trött men har legat och försökt remsa bort massa spam-konton som följer mig på instagram. Någon som vet något enkelt sätt att göra de för detta var evighetsjobb. Nåväl så ska jag fixa frukost nu och tänkte äta framför en beck film. Sen kommer jag antagligen att somna igen. Är så sjukt trött men idag är vilodag så det blir bara en massa vila idag. SKÖNT!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229