Låsning i ryggen

Mitt snabbaste axelpass någonsin tror jag att jag åstadkom idag. Riktigt trött i kroppen och huvudet efter en dag på jobbet så det blev en 30-40 minuter med axlar innan jag tog en 30 minuter promenad på bandet. Sen körde jag och handlade innan jag åkte och hämtade hunden och cyklade hem.
Så skönt att komma hem och veta att resten av veckan är ledig. Haft en ond låsning i ryggen idag så känns otroligt skönt att slippa sätta mig i kassan imorgon igen. Så imorgon ska jag bara ta de lugnt. Sola, bada, träna och så rulla ryggen på foamrollern lite är tanken. Måste försöka få löst upp knuten i ryggen. Hade vart otroligt skönt. Sen är tanken ett kvällsdopp i havet och det ser jag verkligen fram emot! Ska bli så skönt och mysigt.
Nu är det dock kväll och mat och vila väntar på mig och det blir inget mer än underbart vill jag lova, min kropp skriker efter vila. Sover då dåligt på nätterna nu plus att jag jobbat sex dagar så inte kunnat sova något på eftermiddagarna som jag brukar göra annars. Imorgon kan jag i alla fall sova i solen. Ska även ta upp en viktig sak imorgon.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229