Lämna en kommentar

Godmorgon söndag och ännu en solig dag. Eller godmorgon är de inte längre för så länge tillät jag mig inte sova även om jag kanske hade önskat de. Började dagen med en morgonpromenad vid nio. Riktigt skönt att komma ut som start på dagen och speciellt skönt att få gå en promenad när man sen ska jobba hela dagen och inte kan träna idag. Vädret fortsätter vara fint så det var skönt att kunna kliva i shortsen och skorna och gå ut. Fick även med mig ett gummiband så jag kunde passa på att ta en paus i promenaden och få gjort min sjukgymnastik innan jag traskade hem igen.
Nu har jag precis kommit hem och ska äta och duscha innan jag åker till jobbet. Jobbar 12-20 idag så det blir verkligen hela dagen, nästan i alla fall. Men söndag betyder dubbelt betalt och hade jag inte jobbat idag hade jag antagligen inte gjort något alls så kanske är lika bra ändå!

Kan inte du berätta för mig vad du gör denna söndag? Lämna en kommentar! Har du inte en egen blogg så kom ihåg att gå in och ladda ner appen så du kan gilla och kommentera ändå! Toppenbra och kul ju.


Härliga sommarbilder från min instagram @annalydiae som ni gärna får kika in!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229