Lägsta vikten hittills!!

Its an amazing day to be fucking awesome!! Fredag och livet leker. Vaknade med lägsta vikten hittills, kul ju! Hoppas på att det kan börja hända lite nu äntligen. Stått still några veckor och lite frustrerande klart de blir. Men hoppas på att de kan släppa lite nu. Senaste dagarna har varit lite tyngre än innan eftersom de har gått segt och jag ligger lågt så jag är lite seg, hungrig och trött. Men i de stora hela känns det bra och det klart de känns ännu bättre om det går neråt eftersom de är rätt håll nu.

Bra träningspass denna morgonen dessutom. Ben på schemat och innan passet hämtade jag ut ett paket med ocklusionsband som jag beställt. Ska bli kul att prova mer. Testade lite under benpasset idag och det kändes bra men kan inte säga än om de är bra eller inte. Men ska bli kul att prova mer och mer framöver.
Nu känns det långt till lunch. Brukar äta mellan halv ett och ett och just nu är jag riktigt hungrig! Ska bli gott med den jävla vita fisken och potatisen. Längtar till varje måltid haha.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229