Kunden har då fan inte alltid rätt

Alltså hade en kund igår som inte blev arg men som fick en flipp när priset på en vara var fel.
Han säger då ”jag väntar på att de ska komma en ny hitler så de får lite ordning på ungdomen”. Alltså jag ville verkligen slå ihjäl gubbfan eller säga att han var dum i huvudet men så sitter man på jobbet och måste vara något sådant trevlig. Men sånna människor borde verkligen låsas in eller avrättas. Fyfan blev så jävla ställd och arg så jag slutade prata men han fortsatte prata och försökte rädda situationen med att det inte var mitt fel och att ungdomen inte klarar sig utan telefon. Alltså bittra jävla gubbe, snälla bara häng dig om du inte vill leva.
Visst att vissa ungdomar kan vara jobbiga men de handlar oftast om hormoner och att hitta sig själv om de inte är så att de hamnat i fel umgänge. Gamlingar dock kan vara lika förjävliga och rent av elaka men de förstår de typ inte själva. De är som att de tror de äger friheten att prata så om andra bara för de är äldre och ”klokare”. Bullshit, håll häften.

Nä nu ska jag sluta få utbrott över de haha. Ska istället åka och kötta ut de i energi på gymmet.

Axlar står på dagens schema och jag börjar ju faktiskt tycka de är lite roligare. Framförallt är de skönt att kunna köra ett snabbt pass haha. Så ska bara klä på mig nu och sen rulla ner till gymmet och pumpa på.

Gårdagens marklyft. Min absoluta favorit och satsning i år! Ska utveckla mig så mycket jag bara kan inom de.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229