Kunde ha strypt han

Måste berätta om mitt scenario som jag precis var med om.
En kille skickade på snap att han var och tränade. Jag som älskar träning tycker alltid de är kul att snacka om så fråga vad han tränade och när han svarade bröst så sa jag "så kul, de tränade jag igår."
Vilket han i sin tur reagerar med "Varför träna du bröst?, "tjejer ska inte träna de" och "tjejer ska inte ha muskler!"


URSÄKTA??!

Ja vid denna tidpunkten kände jag att jag ville ta han i mina händer och strypa han långsamt. Nej skämt å sido så skulle jag aldrig göra de men alltså hallå. Blev sjukt provocerad!
Jag kan tala utifrån mig själv och det är att jag älskar att träna, mår bra av de, de gör mig glad och det är så jävla roligt. Man får träna hur man vill enligt mig och personligen älskar jag styrketräning, vilket han menade på att tjejer inte skulle göra och han aldrig skulle träffa någon som styrketränar.
Vart är dagens män på väg. Helt ärligt så undrar jag vilken tidsepok han föddes i för nu 2017 så önskade jag att detta inte existerade. Killar har alltid varit de som ska träna, vara starka och muskulösa men måste de vara så. Alla vill inte ha en biffig kille, inte alla bryr sig om de. Vi måste sluta vara så utseendefixerade och sluta sätta kön på allt!!

Gymmet är lika mycket för tjejer som för killar, gymmet har inget kön!!

Ingen ska säga att killar måste träna och ingen ska säga att tjejer inte får bygga muskler.

Min vän sa en fin sak "han måste ha legat under en sten för länge". Ja antagligen.

Han är antagligen rädd att en tjej ska vara starkare än han också, klassiskt manligt syndrom. Sammanhängande med de manliga syndromet att lassa på mer vikt än man egentligen behärskar. Kan inte vara enkelt.

Skönt att få ur sig de!! Hoppas att ni har och får en fortsatt trevlig och härlig fredag!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229