Köpt ny dator

Det är ju detta som händer när man går in i en fysisk butik. ”Ska du inte köpa till detta?” Jag var på Elgiganten idag och just detta hände. Skulle köpa en dator och helt plötsligt kostade den väl 1500kr mer för man skulle ha viruspaket och försäkring....
Nu hoppas jag att jag köpt en bra dator som jag kommer vara nöjd med och som håller länge. Fick nog ändå ett relativt bra pris och det känns skönt att faktiskt ha en laptop nu och en som inte håller på att fallera.

Har i alla fall startat upp dagen på gymmet med ett benpass. Skulle egentligen bänkat men de hade jag helt glömt. Så det blev ett gött benpass innan jag åkte och köpte dator. Bästa att köpa när man väl är hungrig och trött dessutom haha, eller inte.

Men nu känns det skönt att ha en dator och kunna arbeta vart jag än är. Eller alltså redigera och skriva. Det blir helt klart en liten nytändning att få ny teknik att arbeta med!
Igår kväll när datorn pajade helt så höll jag på att redigera en video där jag pratar om ätstörningar och min resa. Så idag blir de till att redigera vidare så kanske ni kan få den ikväll eller imorgon.

Har precis ätit lunch nu! Blev korv med bröd blev det idag. Så nu sitter jag och försöker installera allt till min nya dator. Det är alltid en liten seg start innan man kan använda den. Ska såklart installera Photoshop, premier och säkerhetsprogram. Precis börjat så det kommer ta en stund. Hoppas ni har en underbar Lill-lördag!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229