Komplimanger och problem med magen

Vad vacker du är! Men det får du väl höra ofta. Det värmde när jag fick höra de från en kund. Även om han stirrade mig in i ögonen och va lite konstig så blir man ändå alltid glad av att höra att man är fin, inte sant? För jag får inte höra de ofta, inte som han verkade tro. Vi behöver nog alla bli bättre på att dela ut komplimanger och även till folk man inte känner, för visst blir man glad?

Hur som helst så hade jag en bra dag på jobbet igår kväll. Idag börjar jag tolv så jag ska bara sitta hemma och hinna med att få skrivit en del innan jag åker dit. Annars är det vilodag från gymmet och blir istället en lång dag på jobbet. Dag tre av sex i rad väntar mig. Lite mer än jag kanske önskar men det ska nog bli bra.

Tmi för er som är känsliga men mitt stora bekymmer just nu är att min mage inte tycks vilja sammarbeta som den gjort förut. Eller egentligen sen jag började äta gluten igen så har jag haft så svårt att tömma tarmen de flesta dagarna. Jag är dessutom en person som får panik av att inte kunna göra de och vill bara att det ska gå. Finns inte mycket som går upp mot att det funkar utan krångel varje dag. Nåväl, detta är mitt stora ångestområde nu. Känns som jag lägger på mig vikt och vet inte om det beror på att jag inte kunnat bajsa kontinuerligt de sista veckorna?
Känns på riktigt som att något hänt för jag lägger på mig orimligt snabbt i vikt och magen är konstig samtidigt som jag är törstig hela hela tiden. Drack minst 2 liter på jobbet igår, alltså 2l under bara de 6-7 timmarna jag var på jobbet. Får se om de vill ge sig tillslut eller vad jag ska ta mig till. Behöver nog en lugn dag borta från all stress och allt runt omkring, men ska ta de lugnt nu innan jobbet i alla fall.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229