Kolla streamen

Ganska skön helg trots jobb en hel del. Inte alls ångestfylld nästan faktiskt. Klart det alltid är lite segt men inte alls som de kan vara. Riktigt skönt och det känns bra att kosten har funkat lite bättre denna veckan. Haft ett par veckor när allt bara känts kaos och det har varit godis på godis på godis. Svårast att komma ur den onda cirkeln. Det är så konstigt att man ändå när man äter bättre, mår så mycket bättre. Ändå ska det vara så svårt och kommer jag in i ett dåligt mönster fastnar jag gärna där. Så konstigt egentligen. Självrespekten är inte helt som den ska haha.

Nu har klockan väckt mig tidigt även idag. Just för att idag tävlar mina äldre gymnaster. Streamas på youtube och det ska jag helt klart kolla på! Ska bli så kul att se och jag hoppas de går bra för de. Skickar alla mina lyckohälsningar och kramar till de!
Så nu ska jag ladda upp med frukost och starta igång datorn, mysa ner mig i sängen och njuta av sovmorgon, frukost på sängen och gymnastiktävling med massa häftiga volter. Grym söndagmorgon innan jobb.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229