Kesofrallor

Här kommer ett supergott saftigt, mjukt och ljust bröd! Själv gillar jag inte alls keso men det känner man inte alls av i bröder utan det blir bara supergott!!


Kesobröd


Ingredienser:
50 g smör
50 g jäst
5 dl mjölk
1 msk fiberhusk
2½ dl sojamjöl
2½ dl rismjöl
7 dl glutenfri mix, grov
1 tsk salt
1 msk agavesirap
250g keso

1. V1. Värm mjölken tillfingervarmt.

2. 22. Mät medans mjölken blir varmupp smöret och dela det i små bitar.

3. S3. Smula ner jästen i en bunke.

4. H4. Häll mjölken över jästen ochblanda till jästen lösts upp.

5. Ti5 Tillsätt fiberhusk, låtsvälla ca 5-10 minuter.

6. B6. Blanda de torraingredienserna i en egen bunke.

7. B7. Blanda i smöret och försökfå det så jämt det går.

8. Ti8. Tillsätt hälften av mjöletoch blanda väl.

9. H9. Ha i agavesirap och keso,blanda.

10. 10. Ha i resten av mjölet i tvåomgångar. Knåda ordentligt.

11. 11. Jäs under bakduk 30 min.

12. 12. Ta med hjälp av en sked uppdegen i jämnstora bitar och forma sedan med blöta händer till frallor.

13. 13. Jäs under bakduk 30 min.

14. 14. Grädda mitt i ugnen 15 minpå 225 grader.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229