Känn dig bekväm till sommaren på stranden eller varför inte alltid

Vill du känna dig bekväm på stranden? De här fyra tipsen kommer definitivt fungera – utan att du behöver ändra ditt utseende ett dugg.

1. Testa mindfulness
Tänker du att mindfulness och meditation är för flummigt för dig? Du är inte ensam, men forskning visar att det verkligen har massor av positiva effekter – varav några du kommer ha nytta av. Till exempel kan det hjälpa dig att få en bättre självinsikt, och det är nog rätt många som behöver bli påminda om att hur kroppen ser ut i bikini inte avgör hur en är som person.

2. Dissa “kompisarna”
Känner du dig inte bekväm när du hänger på stranden med dina vänner? Ja, det kan såklart bero på ditt egna självförtroende men om du känner att dina vänner inte direkt hjälper till på vägen är det hög tid att dissa dem. Många tycker redan att det är jobbigt att vara i bikini eller baddräkt på stranden – därför är det extra viktigt att du umgås med personer som får dig ett bra.

3. Träna
Glöm inte att träna också. Inte för att förändra din kropp, utan för att det är få saker som höjer självförtroendet så mycket. Hitta en träningsform som du gillar och håll fast vid den för att må bättre både fysiskt och psykiskt.

4. Börja nu!
Det är inget fel med att vilka komma i form eller förändra kroppen, men skippa quickfix-metoder som aldrig kommer hålla i längden och kör på det mer långsiktiga och lägg om din livsstil.

Gillar

Kommentarer

alexandraziman
alexandraziman,
Så bra tips!! 🥰nouw.com/alexandraziman
lydiaemanuelsson
lydiaemanuelsson,
RebeckaRasmussen
RebeckaRasmussen,
Vilka grymma tips, detta borde alla bli påminda om offrare🙏nouw.com/rebeckarasmussen
lydiaemanuelsson
lydiaemanuelsson,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229