Kan alla idioter sluta

Kan alla jävla idioter sluta söka läkarvård för att ni har gått två dagar utan att bajsa eller nästan har feber eller näsan rinner när ni cyklat till jobbet eller när du har ont i huvudet när du inte druckit kaffe en dag. Antagligen är det detta som grundar i att läkarvården blir så extremt dålig för oss andra. Jag hatar verkligen att ringa till vårdcentralen speciellt. Man ringer dit för man mår skit, så dumförklarar personen på andra sidan luren en. Tror att man är en av de som bara behöver fisa fast man egentligen har förbannat ont för man har blindtarmsinflammation till exempel.
Som för mig, som inte gillar att varken ringa dit eller att gå dit, som skjuter upp på de och verkligen inte gör de innan jag måste för de inte repar sig av sig själv. Ja då räcker de tydligen inte med att man är nervös, sjuk, mår skit, egentligen bara vill krypa under en sten och att man nästan vill gråta för man inte vill ringa. Nä tro fan att då ska de på VC vara fett dryga och trycka ner en ännu lite djupare under jorden. Dryga, nervärderande och att de aldrig verkar tro en.
Detta måste ju bero på att de får in alldeles för många som blir hemskickade med alvedon och vila på recept. Alltså vissa går ju till vården så fort näsan rinner och de måste snyta sig. Då står jag på gymmet med papper i ena handen och snyter mig mellan seten.
Förstår om de inom vården blir trötta på att folk som borde varit hemma och vilat bara, ändå kommer till de. Men detta tror jag förstör för oss andra för de blir så dryga och verkar tro att alla i hela världen är hypokondrier. Så ni som är sjuka, ta en alvedon, vila, drick mycket, ät mycket och avvakta ett par dagar för att se om de blir bättre eller sämre.
Och ni som jobbar inom vården och känner er träffade, skärpning! Vet att ni har massor att göra men det går så mycket enklare om ni är trevliga och välkomnande.

Nog surat om de!
Nu är det måndag och ny vecka. Känns bra och haft en bra helg. Gårdagen degade jag större delen av dagen med mamma och pappa. Kollade på skidåkningen och sådär en sväng.
Sen på kvällen hade jag bokat skivstång flex på gymmet. Vilket jag var väldigt tveksam till om jag skulle gå på men bestämde mig till slut för att göra de. Dock var det en hel del ben övningar i början och jag som körde ben i lördags och redan hade träningsvärk hade väl inte själv gjort de om jag fick välja! Dessutom var inte mitt knä det gladaste av två dagar med knäböjningar. Började göra ont och hade svårt att göra vissa övningar men tog mig igenom passet även om jag inte gjorde allt precis så som instruktören gjorde.

Efter träningen åkte jag och handlade med min pensionärspåse. Innan jag åkte hem och hade myskväll med Seth! Han var så go igår och ville bara bli kliad och spinna.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229