Kalas

Kommit hem för ett par timmar sedan snart och ligger just nu i sängen och är supertrött. Funderar på att försöka sova en liten stund nu innan gästerna kommer. Ikväll firar vi nämligen att jag fyller 25 år på måndag. Blir lugnt och skönt kalas med familjen bara. Mat och tårta, de räcker för mig! Orkar inte med något stort med hela släkten eller en stor fest, jag är bara ett år närmare 30, vad är de att fira....

Vi fixade och donade massor innan nere på friskis. De ska ha schlagerfest där ikväll med alla som jobbar för friskis. Men tyvärr kan jag inte vara med på de, men fick vara med och plocka fram borden och duka och så vidare idag och det var roligt. Nästa gång kan jag vara med och festa med de andra.

Träningen på förmiddagen gick ganska bra faktiskt, improviserade lite i vilka övningar jag körde men det kändes bra och jag gick därifrån svettig och med kramp i latsen så det får man väl ge betyget godkänt på passet.

Latsdrag med smalt grepp
Stående rodd 0*
T-bar rodd
Hantelpress axlar
Hantellyft åt sidan
Omvänd pecdec
Skidstakningar med stång i kabel

Hade ett par av mina nya tights på mig dagen till ära. Röda, riktigt snygga, coola och sköna. Ska försöka fota alla tights lite bättre imorgon.

Alltså kan vi diskutera att det är ett hål i min vägg. Helt galet. Vaknade i morse och såg detta så måste ha gjort något konstigt i natt i sömnen haha. Sjukt aggressivt när det går hål i gipset.

Gillar

Kommentarer

ericajonsson
ericajonsson,

hahaha oj 😂

nouw.com/ericajonsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229