Juldagen + Paket

God morgon alla fina! Hoppas ni har sovit gott och vaknat glada efter en bra helg. Jag hade helt glömt att det är måndag, känns alltid så konstigt när alla är lediga och så. Men självklart mysigt och det är skönt för de som jobbar häcken av sig att få extra lediga dagar.
Jag var riktigt trött efter gårdagen och däckade väldigt snabbt igår och idag sov jag till halv tio, vilket jag inte vet om jag någonsin gjort. Jag är ju den som brukar gå upp mellan sju och åtta även de dagarna som jag är ledig. Men det var skönt att sova ut lite och idag händer inte så mycket så det gör inte mycket att man sover bort lite av dagen. Tänkte nog ändå jag skulle åka och handla sen, behöver ägg bland annat. Går ju inte att klara sig utan de!

Först ska jag sätta mig och kolla om jag hittar något bra på mellandagsrean. Hade varit roligt att fynda lite.

Annars så kanske det eventuellt blir fest ikväll men jag har inte bestämt mig riktigt. Tant börjar bli för gammal och trött för detta haha. Men kanske blir det en snabb sväng ut, hade ju varit ganska roligt ändå och om jag känner mig själv så stannar jag inte till klockan tre i natt haha.... eller...

Hur som, tänkte jag skulle visa mina julklappar för er som är intresserade så här kommer de !

Fick lite annat godis och choklad också! Mums! Men riktigt nöjd med allt. Tusen tack alla!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229