Jobba påskhelgen? Festa??

Ny maskin på gymmet idag och självklart var man tvungen att prova den. Dock var den först upptagen typ från att jag kom vid tio tills halv tolv. Men sen slog jag till och var snabbt framme när en tjej lämnade den. Ah det var en hipabduktion och det har vi nog alla längtar efter på gymmet. Lite besviken på vikterna bara. Då jag var nere på tredje eller fjärde underifrån i viktmagasinet och då är de ändå en svag sida på mig. Nåväl kommer kunna köra många och supersetta den sen också. Känns riktigt gött och hoppas de känns imorgon också.

Nu blir de dusch och käk innan jobb. Som vanligt haha. Riktigt gött att starta dagen med träning. Kände att ryggen var stel imorse men nu känner jag mig mer rörlig och mindre ont. Var ju förresten på massage igår och råkade somna en stund där haha. Riktigt hård och smärtsam massage men jag var så trött och tycker de är skönt när de trycker hårt så jag låg och halvsov hela timmen.

Nu måste jag ta mig in från den underbara sol jag sitter i i vår trädgård för att ta mig en dusch. Måste hinna tvätta håret och sådär innan plikten kallar. Tycker inte ni förresten att det känns som lördag? Gillar inte alla när gymmet kör på andra öppettider bara för att det är helgdag. När de dessutom då är asmycket folk där bara för alla är lediga eller har lov. Nja ingen favorit hos mig. Vanliga vardagar är bäst, när det gäller träningen i alla fall och jag jobbar hela helgen oavsett vilken högtid de är så personligen påverkar de inte mig ju.

Önskar dig en glad påsk och fantastisk helg. Hoppas du gör något roligt men kanske jobbar du som mig??

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229