Jobba på bloggen?

Alltså första gången på säkert två veckor som jag kände mig stark idag. Så jävla gött. Ett benpass denna förmiddag. Började faktiskt med utfall och fyfan vad ja inte har saknat de. Utfall är något alldeles extra med. Det är helt fruktansvärt men samtidigt en så jävla bra övning så man får bara plåga sig igenom de. Sen gick jag vidare till marklyft och det blev enbart vanliga traditionella idag.
Kände mig mycket starkare än i måndags. Kunde lägga till ett par kilo och köra lika många reps, riktigt kul ju mär man känner att de går åt rätt håll. Så nu är jag bara ännu mer taggad på att utvecklas och speciellt taggad på veckorna framöver när jag ska ner till max och köra! Så längesen och så kul. Marklyft har jag typ maxat två gånger i hela mitt liv, och då tränade jag inte ens mark.

Nu satte jag mig vid min stationära dator. Tänkte jag ska vara lite kreativ och fixa i ordning lite med bloggen. Vill ha ny header men hade velat ta nya riktigt bra bilder till de. Så det får vi se hur de blir med.
Hämtade i alla fall en mugg med fanta zero exotic, så har lite götta att smutta på medan jag jobbar. Hoppas ni har en bra dag!
Dagens fråga till er: föredrar du pepsi max eller cola zero? Vissa upplever ingen skillnad medan vissa vill ha just en sort. Själv dricker jag helst pepsi max, men cola zero funkar absolut. Så stor är inte skillnaden. Men föredrar pepsi. Hur är du?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229