Jävla rygg

Kvällen igår var smärta rätt igenom. Jobbade hela kvällen och min rygg ville skjuta mig. Idag känns det lite bättre men den lär bli trött under dagen. Det är dedär precis mellan skulderbladen, eller under, som blir så galet trött. Nej usch svinjobbigt. Speciellt när man sitter i kassan och det är de enda man kan tänka på och man vrider och vänder sig konstant.

Men idag kändes det tusen gånger bättre och jag började dagen med att åka till gymmet innan jobbet. Skönt att hinna med de innan för att få lite energi och livslust haha.
Men trots att jag vilade igår så är axlarna fortfarande möra från att jag maxade bänk häromdagen. Men blev ändå ett okej pass med axlar. Dock tungt. Eller lättare vikter än vanligt men kroppen var tröttare och därav vart det kämpigt! Men jag gjorde de och dessutom körde jag mage och cykel i slutet innan jag var helt slut. Nu väntar dusch och mat innan jobbet kallar.

Söndagsjobb är alltid segt men samtidigt en bra boost till lönen så man får tänka på de. Vad gör ni denna söndagen? Hoppas ni haft en bra helg! Det har faktiskt jag, trots lite ångest, jobb och ont i kroppen haha. Positivt tänkande. Längtar dock till nya veckan är här!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229