Jämför livsmedel #65 - Tonfisk vs torsk

I denna serien jämför jag skillnaden mellan originalet och en "smalare" variant, så som light, zero, utan tillsatt socker, sockerfritt eller också ett livsmedel där de marknadsför att produkten är proteinrik. Hur stor är egentligen skillnaden och vad gör det på en portion?

Nu när diet tiderna är komna är de dags att kika på skillnaden mellan tonfisk och torsk. Gillar båda men det hade vart kul att kunna variera. Men hur ligger de till näringsmässigt kontra varandra.

Alltså wow jag är i chock! Båda två så sjukt bra fiskar. Alltså kunde aldrig tro att torsk på så få kalorier per hundra gram innehöll så mycket protein! Och tonfisk som då innehåller per protein än kyckling som alla äter! Alltså jag ska börja äta mer fisk nu haha. Jag tycker om både tonfisk och torsk så detta tar jag absolut med mig som positivt och ska få in mer av i vardagen. Speciellt på diet kommer fisken vara otroligt viktig med sina låga kalorier och mycket protein, lite fett och kolhydrater. Jag är överraskad, men väldigt positivt. Enda negativa är att jag inte äter de så mycket nu!!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229