Jag vill inte ha barn....

Igår var helt klart en dag på jobbet när jag kände varje gång de kom ett barn att jag inte vill skaffa barn haha. Alltså herregud va många jobbiga ungar de var igår. Alltså barn som kommer in i en butik och ska gå igenom kassan med sina föräldrar, förlåt, men de kan oftast inte bete sig.
Så vi får väl se hur det blir idag fredag på jobbet. Känns helt sjukt att det redan är fredag, stressar mig lite men det är såklart väldigt skönt. Jobbar två korta pass idag och sen har jag ledig helg. Knappt hunnit fundera på de men imorgon blir det nog lite cheatmeal. Tror min kropp kan behöva de och psyket kan behöva de.
Just nu är jag dessutom i perioden när jag ska ha ägglossning när som helst så känner jag mig svullen och kommer antagligen inte ha bra resultat på vågen heller. Så då kan jag behöva äta något annat och få släppa hela kontrollen för en stund och bara njuta av lite omväxling.

Hur som helst, vi börjar med denna fredag och jobb. Inte riktigt bestämt om jag ska träna sen mellan jobben eller efter sista jobbet. Men det ger sig! Hoppas ni har en fin fredag och att min dag blir bra också.

Gillar

Kommentarer

Szemlerinterior
Szemlerinterior,
Håller med dig! Men jag är faktiskt mest rädd för själva förlossningen..... smärtan, hur lång tid ska det ta att föda? (min mammas förlossning tog 2 dagar nästan) så det är de jag mest är orolig för hmm :/ ha en bra dag!nouw.com/szemlerinterior
lydiaemanuelsson
lydiaemanuelsson,
Ah visst är de läskigt! Smärta, stygn efteråt, tiden och ah allt 😟 Ucsh... Ha en fin dag vännen! nouw.com/lydiaemanuelsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229