Jag SKA träna nu!!

Vad händer nu?
Nä gårdagen blev en total vilodag. Äta godis och kolla film efter film. Så det var inte min mest produktiva dag. Men sent på kvällen bestämde jag mig för att fota lite kläder som jag rensat ur min garderob men som ändå går att använda. De ska upp på min instagram @lydiassale så håll utkik där om du vill ha nya billiga kläder som gör bra för miljön. Det kan vara saker jag inte använder eller som är för små för mig.

Denna dagen ska jag försöka få lite mer gjort än igår. Ska kolla om jag kan få en tid till någon läkare någonstans i stan. Verkar ganska kört men hoppas kunna hitta någon mottagning med drop in mottagning. Så ja, mitt knä är fortsatt stelt och orörligt och svullet. Vill bara kika på vad det kan vara så de kan säga om de ska belastas eller ej. Svårt att veta om de är bra att gå på de eller ska totalt bara vila.

Men ännu inte fått något svar från någon mottagning så det är vad jag väntar på nu. Tills dess så vet jag inte riktigt hur jag ska lägga upp dagen. Mamma sa till och med igår, ”har ni legat här hela dagen? Imorgon får jag köra ner dig till gymmet så du får köra överkropp”. Haha hon vet jag jag behöver för att inte gå i idé och hata livet. Jag har liksom gråtit i dagarna för jag bara vill träna och jag vill kunna satsa. Vill inte förlora allt jag kämpat för nu!

Gillar

Kommentarer

Julia02Larsson
Julia02Larsson,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229