Jag klarade de! Deadlift in poledance

Gårdagen på jobbet var bland de långsammaste jag varit med om. Men väl därifrån så passade jag på att handla. Så nu är kylskåpet fyllt igen och jag är redo för en ny vecka.
Avslutade kvällen igår med att umgås med Robin och Dennis. Så längesen och kul att träffa de igen. Får bli fler gånger i veckan! Förresten var jag så lycklig att kunna ha tjocktröja och långbyxor på mig igår. Det var riktigt svalt och skönt på kvällen så då trivdes man. Även om värmen varit underbar så börjar jag faktiskt bli lite matt av de. Vill kunna ha kläder och använda de utan att svettas ner de efter en halvtimme.
Men nu ni ska jag börja dagen med fin frukost. Sen tar jag mig en promenad ner till gymmet för att träna rygg idag tror jag. Rygg eller ben men lutar mot rygg och så kör jag på ben imorgon. Känns i alla fall så konstigt att inte ha gymmat på hela helgen. Fick kört en bra stund med lyft i pole dance stången igår innan jobbet och vill ni så får ni gärna gå in och kolla på filmen jag lagt upp på instagram och lämna en like. Vill ni ha en video med alla mina försök här så kommentera de, det finns massor av fails. För vet ni vad, man måste försöka tusen gånger innan man lyckas och när man väl gjort de en gång så misslyckas man ett par gånger innan man klarar de igen, och så fortsätter de. Man gör inget perfekt varje gång och med träning blir det bättre. Hur som helst så klarade jag äntligen detta lyft som jag velat kunna sedan jag fick hem min stång men aldrig fått till de. Det har känts helt omöjligt men så igår när jag kollade en video på en tjej som övade så hittade jag små tips och tricks som gjorde att jag klarade de! Vill ni också prova och vill ha tips så bara hör av er så ska jag försöka guida er.
Ny svävade jag iväg lite kring dansen. Har i alla fall vilat från gymmet så är extra taggad och hoppas jag har bra med energi inför dagens pass.
Efter träningen tänkte jag umgås med Henke en stund innan jag ska åka och jobba. Jobbar ett kort pass så det blir skönt och gött att vara ledig på tisdag dessutom! Hoppas ni haft en lika härlig helg som jag har haft. Önskar er en fin vecka!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229